• De beste deals in tijdschriften, kranten en TV-gidsen
  • Voor jezelf of als cadeau
  • Veilig betalen

  Algemene voorwaarden

  Artikel 1: Bladen.be

  Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op Bladen.be. Bladen.be is onderdeel van OMG/Netdirect. Bladen.be is een onafhankelijke website vol met aanbiedingen en (proef)abonnementen op kranten, tijdschriften en RTV-gidsen. Bladen.be is gevestigd aan de Atoomweg 43, 3542 AA in Utrecht (Nederland). De klantenservice van Bladen.be is te bereiken via het contactformulier op de website.

  Artikel 2: (Proef)Abonnement afsluiten

  Wanneer je een (proef)abonnement wilt afsluiten doe je dit door het bestelformulier in te vullen en op ‘Plaats bestelling’ te klikken. Hierna verschijnt er een bedankpagina en ontvang je een bevestigingsmail. Jouw aanvraag is succesvol afgerond. 

  Artikel 3: Bevestiging order

  Nadat je een (proef)abonnement hebt afgesloten verschijnt er een bedankpagina en ontvang je een bevestigingsmail. Jouw aanvraag is dan succesvol afgerond.

  Artikel 4: Betaling van een (proef)abonnement 
  
De betaling van je abonnementen kun je doen via domiciliëring. Informatie hierover staat op het aanmeldformulier. Je betaalt in deze gevallen aan de uitgeverij en niet aan Bladen.be. Alleen in het geval dat je gebruik maakt van een kortingscode en er een bedrag bijbetaald dient te worden, of bij een directe betaling via Bancontact, zal het bedrag betaald worden aan Bladen.be. Bladen.be verzorgt vervolgens de betaling aan de uitgeverij.

  Artikel 5: Levertijd van een (proef)abonnement

  De afzonderlijke uitgeverijen zijn verantwoordelijk voor de verzending van de krant, het tijdschrift of RTV-gids. De levertijd van de eerste editie is afhankelijk van het soort abonnement dat is aangevraagd. Wij geven graag een indicatie: Maandbladen: De levertijd bedraagt maximaal 6 weken nadat er een aanvraag is gedaan. Dit is volkomen afhankelijk van wanneer de laatste editie is uitgebracht. Kwartaalbladen: De levertijd bedraagt maximaal 10 weken nadat er een aanvraag is gedaan. Dit is volkomen afhankelijk van wanneer de laatste editie is uitgebracht. Dagblad: Als je een abonnement op een krant hebt aangevraagd, dan wordt de eerste editie binnen enkele dagen bezorgd, tenzij je een andere ingangsdatum hebt afgegeven.

  Artikel 6: Duur van een (proef)abonnement

  De duur van een (proef)abonnement geldt voor de aangegeven periode. Per abonnement wordt in de voorwaarden expliciet aangegeven of het abonnement automatisch afloopt dan wel doorloopt en dus opgezegd moet worden bij de uitgeverij. 

  Artikel 7: Welkomstgeschenk 

  Bij sommige abonnementen krijg je een welkomstgeschenk. De levering en garantie op welkomstgeschenken valt onder de verantwoording van de betreffende uitgeverij.

  Artikel 8: Opzeggen van een (proef)abonnement

  Als een abonnement automatisch stopt, dan staat dat specifiek vermeld op het aanvraagformulier. Bij de overige kranten, tijdschriften en RTV-gidsen kan het (proef)abonnement worden opgezegd worden via de telefoon, e-mail of brief aan de desbetreffende uitgeverij.

  Artikel 9: Krant, tijdschrift of RTV-gids niet ontvangen

  Neem contact op met de uitgeverij van de desbetreffende krant, tijdschrift of RTV-gids. De contactgegevens van de uitgeverij vind je onder andere in de colofon van de krant, het tijdschrift of RTV-gids.

  Artikel 10: Wijziging abonnementsprijs

  Bladen.be heeft het recht om de prijzen van de abonnementen te wijzigen. Wanneer je een abonnement onder oude condities bij Bladen.be hebt besteld, wordt het abonnement echter ook op basis van die condities geleverd.

  Artikel 11: Adreswijzigingen

  Neem hiervoor contact op met de betreffende uitgeverij. De contactgegevens van de uitgeverij vind je onder andere in de colofon van de krant, het tijdschrift of RTV-gids.

  Artikel 12: Mogelijkheid van vervangende goederen of diensten

  Indien de uitgever niet aan haar leveringsverplichting kan voldoen, is zij verantwoordelijk voor het bieden van een vervangend abonnement van tenminste gelijke prijs en kwaliteit. Indien de betaling niet aan de uitgever, maar aan Bladen.be gedaan is, biedt Bladen.be een vervangend abonnement van tenminste gelijke prijs en kwaliteit. Mocht dit mogelijk zijn, volgt restitutie van het abonnementsgeld.

  Artikel 13: Privacy Statement

  De wijze waarop Bladen.be omgaat met de bescherming van persoonsgegevens van gebruikers is opgenomen in de privacy verklaring.

  Artikel 14: Herroepingrecht 
  De levering van kranten, tijdschriften en RTV-gidsen vormt een uitzondering op het herroepingrecht van tenminste zeven dagen conform de wet ‘Kopen op Afstand’. Bladen.be behoudt zich op basis van deze wet het recht voor niet in te gaan op beroepingen op het herroepingrecht voor eenmaal afgesloten abonnementen.

  Artikel 15: Aansprakelijkheid

  Bladen.be aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die door het gebruik van de diensten van Bladen.be ontstaat. Uitsluiting van aansprakelijkheid geldt niet voor schade die te wijten is aan opzet of grove schuld aan de zijde van Bladen.be. In dit geval is de aansprakelijkheid beperkt tot vergoeding van directe schade aan personen of zaken.

  Artikel 16: Klachten

  Heeft u een klacht over Bladen.be dan kun je deze aan ons voorleggen via het contactformulier op de website. Wij zullen deze binnen enkele werkdagen behandelen.

  Artikel 17: Recensies

  Ingevoerde recensies worden eigendom van Bladen.be. Bladen.be heeft de toestemming om de recensies met vermelding van jouw gegevens te plaatsen via de verschillende kanalen die zij inzet. Tevens heeft Bladen.be toestemming om ingestuurde recensies eventueel te gebruiken in promotionele materialen. Bladen.be zal hierbij echter nooit jouw e-mailadres vermelden. Recensies kunnen zonder verdere reden van opgaaf worden gewijzigd/verwijderd indien Bladen.be dit nodig acht.

  Artikel 18: Wijziging algemene voorwaarden

  Deze voorwaarden van Bladen.be kunnen worden gewijzigd. De meest recente versie zal altijd op de website worden geplaatst. Indien je na een wijziging de voorwaarden van Bladen.be gebruikt, dien je de (gewijzigde) voorwaarden te aanvaarden.

   
  5 euro korting

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.