<  Terug naar het overzicht

  De jongste en mooiste
  kwaliteitskrant van het land

  • Bezorgd vóór 7.30 uur en in het weekend voor
   10.00 uur ’s ochtends
  • 24 uur per dag actueel via de website en app
  • Al vanaf 1,75 per week
  Al vanaf 1,75 per week
  de Telegraaf

  Kies het abonnement dat bij je past

  Hoe langer het abonnement, hoe hoger de korting

  Abonnementsduur:

  Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar

  Abonnementsduur:

  Compleet

  Weekend
  + Digitaal

  Digitaal

  Digiflex

   
  Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar 6,25

  per week

  4,25

  per week

  3,75

  per week

  1,20

  per week

  Bestel  » Bestel  » Bestel  » Bestel  »
   
  Onbeperkt toegang tot online artikels
  Elke dag de interactieve Digitale Editie (in de app)
  Digitale krant (maandag t/m zaterdag)
  Elke zaterdag: de uitgebreide weekendkrant
  Papieren krant (maandag t/m zaterdag)

  Compleet

  6,-

  per
  week

  Bekijk  »

  Weekend

  4,-

  per
  week

  Bekijk  »

  Digitaal

  3,50

  per
  week

  Bekijk  »

  Digitaal Basis

  Alleen bij een looptijd
  van 1 of 2 jaar

  0,81

  per
  week

  Bekijk  »

  Maandag t/m zaterdag:

  Onbeperkt toegang tot HLN+
  Digitale krant + bijlagen (maandag t/m zaterdag)
  Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
  Papieren krant (maandag t/m zaterdag)
  Papieren krant (maandag t/m zaterdag)
  Kortingsperiode: 3 jaar
  Weekprijs: 6,- per week
  Bestel  »

  Abonnementsduur:

  Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar
  • Altijd veilig en snel betalen
  • Onbeperkt toegang tot online artikels
  • 14 dagen bedenktijd

  Over De Morgen

  Het is wel duidelijk waarom je De Morgen moet lezen. De Morgen biedt een verhelderende kijk op het nieuws in binnen- en buitenland, en bericht met open geest over wat leeft in de samenleving en in de wereld van politiek, cultuur en media. Je krijgt het nieuws en de duiding bij het nieuws, naast spraakmakende interviews, boeiende achtergrondverhalen, bekroonde onderzoeksdossiers en een rijk aanbod opinies en columns. Geschreven door de scherpste pennen en gepresenteerd in een aantrekkelijke vorm die al meermaals internationaal gelauwerd is.

  Juist in woelige tijden zorgt De Morgen voor duidelijkheid. De krant kijkt voorbij de waan van de dag en durft dwarse denkbeelden te omarmen. Dat wordt sterk gewaardeerd door een bijdetijds leespubliek dat op zoek is naar betrouwbare berichtgeving, achtergrond en inzichten bij het nieuws. De Morgen is dan ook de jongste en mooiste kwaliteitskrant van het land. Dat vinden ze in het buitenland ook: met haar vormgeving won De Morgen meermaals internationale prijzen.

  Elke zaterdag: de uitgebreide weekendkrant

  De uitgebreide weekendkrant wordt bezorgd inclusief De Morgen Magazine en de katern ZENO

  DM Magazine Jouw wekelijkse blik op die goede kant van het leven. Scherpzinnige mode-, food- en interieurreportages, persoonlijke gesprekken en praktische rubrieken bieden inspiratie, nieuwe perspectieven en ideeën.

  Zeno Een wekelijkse vaste afspraak voor diepte-interviews, onthullende reportages, uitgebreide achtergrondverhalen, columns, analyses en een boekenkatern.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik als nieuwe abonnee van De Morgen meteen de krant lezen?
  Ja! Direct na aanvraag van je De Morgen-abonnement ontvang je ter bevestiging een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Met deze inloggegevens kun je direct inloggen en beginnen met lezen op demorgen.be en in de mobiele De Morgen app. Zo heb je direct toegang tot de digitale versie van de papieren krant en onbeperkt toegang tot online artikels.

  Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd? Dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.
  Met de mobiele De Morgen app blijf je 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je gebruikmaken van alle abonnee-voordelen van de mobiele app? Log dan in op jouw persoonlijke account. Zo kun je op elk moment van de dag de digitale versie van de papieren krant lezen en heb je onbeperkt toegang tot online artikels.
  De onafhankelijke redactie van De Morgen brengt dagelijks journalistiek van een hoge kwaliteit. Inclusief alle online artikels. Deze artikels zijn exclusief beschikbaar voor alle De Morgen-abonnees. Met jouw persoonlijke account heb je 24/7 toegang tot deze online artikels die niet voor iedereen beschikbaar zijn. Bovendien kun je als (ingelogde) abonnee gebruikmaken van tal van voordelen die niet-abonnees niet hebben.
  De Morgen wordt tijdens de week bezorgd vóór 7.30 uur ’s ochtends. De digitale versie van de papieren krant is elke dag beschikbaar vanaf 4.00 uur. Op zaterdag wordt de uitgebreide weekendkrant bezorgd vóór 10.00 uur ’s ochtends.
  Als je op vakantie gaat of om een andere reden langer van huis bent, dan kan je bij De Morgen een vakantieonderbreking aanvragen. Met deze onderbreking kan je de bezorging tijdelijk schorsen of de krant op een ander adres laten bezorgen. Bijvoorbeeld op jouw vakantieadres, of bij familie of vrienden. Zo voorkom je een bus vol oude kranten als je thuis komt. Zelf lees je dan de digitale krant zoals je gewend bent via de mobiele app of op demorgen.be. Zo blijf je gewoon op de hoogte, waar je ook bent. Je kunt jouw vakantieonderbreking eenvoudig doorgeven door in te loggen op je persoonlijke account op demorgen.be.
  Nadat je een De Morgen-abonnement hebt aangevraagd, ontvang je een welkomstmail waarin je (abonnements)gegevens worden bevestigd. Met de informatie in deze e-mail kun je vervolgens online een De Morgen-account aanmaken. Dit account heb je nodig om gebruik te maken van alle abonnee voordelen, maar ook om je (abonnements)gegevens te wijzigen. Doe je dit liever telefonisch? Dan kun je natuurlijk ook altijd bellen met de lezersservice van De Morgen.