Kies jouw abonnement op Het Laatste Nieuws

  Kies jouw abonnement

  Abonnementsduur:

  Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar

  Abonnementsduur:

  Compleet

  Weekend + Digitaal

  Digitaal

  Digitaal Basis

   
  Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar

  per week

  per week

  per week

  per week

  Bestel  » Bestel  » Bestel  » Bestel  »
   
   
   
  Onbeperkt HLN+ artikels Vink Vink Vink Vink
  Digitale krant (maandag t/m zaterdag) Vink Vink Vink Vink
  Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant Vink Vink Vink Vink
  Papieren krant (maandag t/m zaterdag) Vink Vink Vink Vink

  Compleet

   

  VoordelenDe voordelen

  4,95

  per week

  Dit zit er bij jouw abonnement:

  • Onbeperkt HLN+ artikels
  • Digitale krant (maandag t/m zaterdag)
  • Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
  • Papieren krant (maandag t/m zaterdag)
  Bestel  »

  Via https://www.hln.be/

  Weekend + Digitaal

   

  VoordelenDe voordelen

  3,25

  per week

  Dit zit er bij jouw abonnement:

  • Digitale krant (maandag t/m zaterdag)
  • Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
  • Papieren krant (maandag t/m zaterdag)
  Bestel  »

  Via https://www.hln.be/

  Digitaal

   

  VoordelenDe voordelen

  2,95

  per week

  Dit zit er bij jouw abonnement:

  • Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
  • Papieren krant (maandag t/m zaterdag)
  Bestel  »

  Via https://www.hln.be/

  Digitaal Basis

  1,95 per week

  Bestel  »

  Via https://www.hln.be/

  Bespaar met een Het Laatste Nieuws abonnement

  Wist je dat een abonnement op Het Laatste Nieuws interessant voor je is als je al één keer per week los de krant koopt?
  Bovendien wordt Het Laatste Nieuws dan gratis thuisbezorgd en kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen.

    Winkelprijs Abonnementsprijs* Abonneeprijs* Korting
   
  Zaterdag 3,90 per krant 3,75 per krant 4% korting
  Maandag t/m zaterdag Ma - za 2,90 per krant 1,00 per krant 66% korting

  * Een abonnement op Het Laatste Nieuws is altijd inclusief de digitale krant, 6 dagen per week.

  • Altijd veilig en snel betalen
  • Onbeperkt toegang tot Premium-artikelen
  • 14 dagen bedenktijd

  Over Het Laatste Nieuws

  Als nummer één zetten we de toon. We zijn altijd eerst, of het nu met breaking news is of met de snelheid van onze app. 24/7, altijd met de juiste filter. We maken het verschil, ook met eigen dossiers en nieuws. Onze journalisten houden het hoofd helder en focussen op de feiten: echt nieuws, enkel de verhalen die belangrijk zijn, duidelijk verteld in woord en beeld, op papier en online. Mag het iets meer zijn? Van ons wel. Want nieuws dat zijn mensen en waar mensen zijn, vind je emoties. Emoties nemen we even ernstig als de feiten, niet door ze uit te vergroten, maar door ze in het juiste perspectief te zetten. We zoeken altijd naar de menselijke kijk, want enkel die verhalen raken je ook in het hart. Wat Vlaanderen bezighoudt, houdt ons wakker. Als iedereen rond de pot draait, vertellen onze journalisten waar het echt om draait. Niet alleen de feiten, de achtergrond, de meningen, maar wat er voor mensen echt toe doet. Niet voor niets zit Het Laatste Nieuws elke dag ‘in het hoofd en in het hart’ van meer dan 2 miljoen Vlamingen.

  Neem nu een abonnement op Het Laatste Nieuws en profiteer van maximaal 1 korting op de winkelprijs. Je kunt zelf bepalen hoe en wanneer je de krant wilt lezen. Zo kun je kiezen uit een Weekend + Digitaal abonnement (zaterdag op papier + dagelijks digitaal), een Compleet abonnement (maandag t/m zaterdag papier + dagelijks digitaal) of een Digitaal of Digitaal Basis abonnement. Profiteer nu en lees de jongste en mooiste kwaliteitskrant van het land al vanaf € 1 per week!

  De weekendbijlagen van Het Laatste Nieuws

  De uitgebreide weekendkrant wordt geleverd inclusief Nina Magazine en de katernen Sport, Weekend en Mijn Gids.

  Nina Magazine

  Interessante, actuele vrouwen die inspireren en toch dicht bij de lezers staan... Daarnaast vind je in NINA ook bekende Vlamingen, nieuws over lifestyle, mode, beauty, relaties en lekkere gerechten.

  Sport

  Regionaal, nationaal en internationaal sportnieuws.

  Weekend

  (Persoonlijke) achtergrondverhalen bij het nieuws.

  Veelgestelde vragen

  Welke abonnementen heeft Het Laatste Nieuws? Uitklappen

  Met Het Laatste Nieuws heb je de keuze uit vier verschillende abonnementen. Je kunt dus zelf bepalen hoe en wanneer je krant wilt lezen. Je kunt kiezen uit:

  • Compleet abonnement:

  • Met een Compleet abonnement profiteer je van alles dat de krant jou te bieden heeft. Je ontvangt van maandag t/m zaterdag de papieren krant en je krijgt toegang tot de digitale versie van de krant op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Daarnaast heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot HLN+ artikels. Met een Compleet krantenabonnement heb je dus altijd en overal toegang tot het laatste nieuws zonder restricties.


   • De papieren krant (maandag t/m zaterdag)
   • Weekendbijlagen: Nina Magazine en de katernen Sport, Weekend en Mijn Gids.
   • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
   • Onbeperkt toegang tot HLN+ artikels
  • Weekend + Digitaal abonnement:

  • Met een Weekend + Digitaal abonnement ontvang je elke zaterdag de extra dikke weekendkrant inclusief alle weekendbijlagen voor urenlang leesplezier. Daarnaast kun je van maandag t/m zaterdag de digitale versie van de krant lezen (inclusief bijlagen) op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Bovendien heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot HLN+ artikels. Zo ontvang je met een Weekend + Digitaal abonnement de zaterdageditie op papier en blijf je de hele week altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws.


   • De papieren krant (zaterdageditie)
   • Weekendbijlagen: Nina Magazine en de katernen Sport, Weekend en Mijn Gids.
   • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
   • Onbeperkt toegang tot HLN+ artikels
  • Digitaal abonnement:

  • Met een Digitaal abonnement profiteer je van alles dat de krant jou digitaal te bieden heeft. Je kunt van maandag t/m zaterdag de digitale versie van de krant lezen op de website en in de mobiele nieuwsapp op je tablet en smartphone. Daarnaast heb je via de website en app als abonnee onbeperkt toegang tot HLN+ artikels. Zo heb je met een Digitaal abonnement altijd en overal online toegang tot het laatste nieuws zonder restricties.


   • De digitale krant (maandag t/m zaterdag)
   • Onbeperkt toegang tot HLN+ artikels
  • Digitaal Basis abonnement:

  • Met een Digitaal Basis abonnement heb je via de website en via de mobiele nieuwsapp onbeperkt toegang tot toegang tot HLN+ artikels. Dit zijn nieuwsartikels waarmee de krant zich onderscheidt, zoals achtergrondverhalen, interviews, columns, video’s en podcasts. Niet-abonnees kunnen per maand slechts een beperkt aantal HLN+ artikels lezen.


   • Onbeperkt toegang tot HLN+ artikels

  Op hln.be en in de mobiele nieuwsapp lees je naast regulier nieuws ook HLN+-artikels. Dit zijn uitgebreide nieuwsartikels, exclusief voor abonnees, die je herkent aan het rood-zwarte label. Dit zijn bijvoorbeeld achtergrondverhalen, interviews, columns, video’s en podcasts waarmee Het Laatste Nieuws zich journalistiek onderscheidt. Als je ingelogd bent als abonnee, kun je onbeperkt HLN+ artikels lezen.

  Met Het Laatste Nieuws heb je de keuze uit vier verschillende abonnementen.
  De abonnementsprijzen van Het Laatste Nieuws zijn als volgt:

  3-jarige looptijd

  Compleet abonnement: 21,67 per maand.
  Weekend + Digitaal abonnement: 13,- per maand.
  Digtaal abonnement: 10,83 per maand.

  2-jarige looptijd

  Compleet abonnement: 23,83 per maand.
  Weekend + Digitaal abonnement: 14,08 per maand.
  Digitaal abonnement: 11,92 per maand.
  Digitaal Basis abonnement: 5,42 per maand.

  1-jarige looptijd

  Compleet abonnement: 26,- per maand.
  Weekend + Digitaal abonnement: 15,17 per maand.
  Digtaal abonnement: 13,- per maand.
  Digitaal Basis abonnement: 6,50 per maand.

  Het Laatste Nieuws heeft een losse winkelprijs van € 2,90 per krant.

  Wist je dat je met een Compleet abonement flink op de krant kunt besparen? Een losse krant kost je als abonnee slechts € 0,83. Zo krijg je maar liefst % korting. Bovendien wordt Het Laatste Nieuws dan elke dag gratis bezorgd, kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen en lees je onbeperkt HLN+ artikels.

  De zaterdageditie van Het Laatste Nieuws kost in de winkel € 3,90.

  Wist je dat je met een Zaterdag + Digitaal abonnement veel voordeliger uit bent, als je elke week de zaterdagkrant los koopt? De zaterdageditie kost je als abonee slechts € 2,95 per krant waarmee je profiteert van maar liefst 23% korting. Bovendien wordt het AD dan elke zaterdag gratis bezorgd, kun je altijd en overal de digitale versie van de krant lezen en lees je onbeperkt HLN+-artikels.

  Ja! Direct na aanvraag van je Het Laatste Nieuws-abonnement ontvang je ter bevestiging een e-mail met daarin je inloggegevens. Met deze inloggegevens kun je direct inloggen en beginnen met lezen op hln.be en in de mobiele Het Laatste Nieuws app. Zo heb je meteen toegang tot de digitale versie van de krant en lees je onbeperkt HLN+ artikels.

  Heb je een Weekend + Digitaal of Compleet abonnement aangevraagd? Dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

  De onafhankelijke redactie van Het Laatste Nieuws brengt elke dag journalistiek van hoge kwaliteit inclusief alle HLN+ artikels. Deze artikels zijn exclusief beschikbaar voor alle abonnees van Het Laatste Nieuws. Met jouw persoonlijke account heb je 24/7 toegang tot deze HLN+ artikels die niet voor iedereen beschikbaar zijn. Bovendien kun je als (ingelogde) abonnee gebruikmaken van tal van voordelen die niet-abonnees niet hebben.

  Met de gratis nieuwsapp van Het Laatste Nieuws ben je 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je gebruikmaken van alle abonnee-voordelen van de mobiele app? Log dan in op jouw persoonlijke account. Zo kun je op elk moment van de dag de digitale versie van de papieren krant lezen en heb je onbeperkt toegang tot HLN+ artikels.

  Het Laatste Nieuws wordt tijdens de week bezorgd vóór 7.30 uur ’s ochtends. De digitale versie van de papieren krant is elke dag beschikbaar vanaf 4.00 uur. Tijdens het weekend wordt de krant bezorgd vóór 10.00 uur ’s ochtends.

  Ja, dat kan. Je kunt de levering van Het Laatste Nieuws tijdelijk onderbreken. Bijvoorbeeld als je op vakantie gaat of als je vanwege een andere reden langer van huis bent. Zo voorkom je een brievenbus vol oude kranten als je thuiskomt.

  Naast het aanvragen van een vakantieonderbreking, kun je de krant ook op je vakantieadres laten bezorgen of bij vrienden of familie thuis. Zelf kun je de digitale krant dan gewoon blijven lezen zoals je gewend bent via onze website of app. Zo blijf je altijd op de hoogte, waar je ook bent.

  Je kunt je vakantie of afwezigheid eenvoudig doorgeven door in te loggen met je Het Laatste Nieuws-account. Geef je vakantie minimum één week op voorhand door.

  De abonnementen van Het Laatste Nieuws zijn verkrijgbaar met een looptijd van één, twee of drie jaar. Hoe langer je de krant leest, des te hoger is jouw korting. De uitzondering hierop is het Digitaal Basis abonnement. Deze is enkel beschikbaar met een looptijd van één of twee jaar. Als abonnee krijg je maximaal 71% korting op de winkelprijs, afhankelijk van welk abonnement je kiest.

  Nadat je een Het Laatste Nieuws-abonnement hebt aangevraagd, ontvang je een welkomstmail waarin je (abonnements)gegevens worden bevestigd. Met de informatie in deze e-mail kun je online een Het Laatste Nieuws-account aanmaken. Via jouw online account kun je vervolgens al je abonnementszaken regelen en je gegevens wijzigen. Doe je dit liever telefonisch? Dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice van Het Laatste Nieuws.

  Openingstijden klantenservice
  De klantenservice van Het Laatste Nieuws is bereikbaar via:

  Telefoon: 02 – 454 2590

  Van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur's ochtends tot 17.00 uur's avonds.
  Op zaterdag van 9.00 uur 's ochtends tot 13.00 uur ‘s middags.

  Je kunt je abonnement opzeggen door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van Het Laatste Nieuws.

  Opzeggen per telefoon
  Je kunt Het Laatste Nieuws telefonisch bereiken op 02 – 454 2590.

  Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen. Alle abonnementen zijn inclusief verzend- en servicekosten.
  Losse tijdschriften en cadeaubonnen zijn exclusief verzend- en eventuele servicekosten.