<  Terug naar het overzicht

  De nummer één krant van Vlaanderen.
  In het hoofd, in het hart

  • Bezorgd vóór 7.30 uur en in het weekend voor
   10.00 uur ’s ochtends
  • 24 uur per dag actueel via de website en app
  • Al vanaf 1,25 per week
  Al vanaf 1,25 per week
  de Telegraaf

  Kies het abonnement dat bij je past

  Hoe langer het abonnement, hoe hoger de korting

  Abonnementsduur:

  Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar

  Abonnementsduur:

  Compleet

  Weekend
  + Digitaal

  Digitaal

  Digitaal
  Basis

   
  Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar 6,25

  per week

  4,25

  per week

  3,75

  per week

  1,20

  per week

  Bestel  » Bestel  » Bestel  » Bestel  »
   
  Onbeperkt HLN+ artikels
  Digitale krant (maandag t/m zaterdag)
  Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
  Papieren krant (maandag t/m zaterdag)

  Compleet

  6,-

  per
  week

  Bekijk  »

  Weekend

  4,-

  per
  week

  Bekijk  »

  Digitaal

  3,50

  per
  week

  Bekijk  »

  Digitaal Basis

  Alleen bij een looptijd
  van 1 of 2 jaar

  0,81

  per
  week

  Bekijk  »

  Maandag t/m zaterdag:

  Onbeperkt HLN+ artikels
  Digitale krant + bijlagen (maandag t/m zaterdag)
  Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant
  Papieren krant (maandag t/m zaterdag)
  Kortingsperiode: 3 jaar
  Weekprijs: 6,- per week
  Bestel  »

  Abonnementsduur:

  Beste deal! 3 jaar 2 jaar 1 jaar
  • Altijd veilig en snel betalen
  • Onbeperkt toegang tot HLN+ artikels
  • 14 dagen bedenktijd

  Over Het Laatste Nieuws (HLN)

  Als nummer één zetten we de toon. We zijn altijd eerst, of het nu met breaking news is of met de snelheid van onze app. 24/7, altijd met de juiste filter. We maken het verschil, ook met eigen dossiers en nieuws. Onze journalisten houden het hoofd helder en focussen op de feiten: echt nieuws, enkel de verhalen die belangrijk zijn, duidelijk verteld in woord en beeld, op papier en online. Mag het iets meer zijn? Van ons wel. Want nieuws dat zijn mensen en waar mensen zijn, vind je emoties. Emoties nemen we even ernstig als de feiten, niet door ze uit te vergroten, maar door ze in het juiste perspectief te zetten. We zoeken altijd naar de menselijke kijk, want enkel die verhalen raken je ook in het hart. Wat Vlaanderen bezighoudt, houdt ons wakker. Als iedereen rond de pot draait, vertellen onze journalisten waar het echt om draait. Niet alleen de feiten, de achtergrond, de meningen, maar wat er voor mensen echt toe doet. Niet voor niets zit Het Laatste Nieuws elke dag ‘in het hoofd en in het hart’ van meer dan 2 miljoen Vlamingen.

  Elke zaterdag: de extra dikke weekendkrant

  De uitgebreide weekendkrant wordt bezorgd inclusief Nina Magazine en de katernen Sport, Weekend en Mijn Gids.

  Nina Magazine Interessante, actuele vrouwen die inspireren en toch dicht bij de lezers staan... Daarnaast vind je in NINA ook bekende Vlamingen, nieuws over lifestyle, mode, beauty, relaties en lekkere gerechten.

  Sport Regionaal, nationaal en internationaal sportnieuws.

  Weekend (Persoonlijke) achtergrondverhalen bij het nieuws.

  Mijn Gids Handige tips en onafhankelijke informatie van onze experts waar je écht iets aan hebt, over de meest uiteenlopende topics. Van geldzaken tot mobiliteit. Van wijn tot gezondheid. En nog véél meer.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik als nieuwe abonnee van Het Laatste Nieuws meteen de krant lezen?
  Ja! Direct na aanvraag van je HLN-abonnement ontvangt je ter bevestiging een e-mail met daarin jouw inloggegevens. Met deze inloggegevens kun je direct inloggen en beginnen met lezen op hln.be en in de mobiele HLN-app. Zo heb je direct toegang tot de digitale versie van de papieren krant en onbeperkt toegang tot online HLN+ artikels.

  Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd? Dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.
  Met de mobiele HLN-app blijf je 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je gebruikmaken van alle abonnee-voordelen van de mobiele app? Log dan in op jouw persoonlijke account. Zo kun je op elk moment van de dag de digitale versie van de papieren krant lezen en heb je onbeperkt toegang tot online artikels.
  De onafhankelijke redactie van Het Laatste Nieuws brengt dagelijks journalistiek van een hoge kwaliteit. Inclusief alle online artikels. Deze artikels zijn exclusief beschikbaar voor alle HLN-abonnees. Met jouw persoonlijke account heb je 24/7 toegang tot deze online artikels die niet voor iedereen beschikbaar zijn. Bovendien kun je als (ingelogde) abonnee gebruikmaken van tal van voordelen die niet-abonnees niet hebben.
  De Morgen wordt tijdens de week bezorgd vóór 7.30 uur ’s ochtends. De digitale versie van de papieren krant is elke dag beschikbaar vanaf 4.00 uur. Op zaterdag wordt de uitgebreide weekendkrant bezorgd vóór 10.00 uur ’s ochtends.
  Als je op vakantie gaat of om een andere reden langer van huis bent, dan kun je bij Het Laatste Nieuws een vakantieonderbreking aanvragen. Met deze onderbreking kan je de bezorging tijdelijk schorsen of de krant op een ander adres laten bezorgen. Bijvoorbeeld op jouw vakantieadres, of bij familie of vrienden. Zo voorkom je een bus vol oude kranten als je thuis komt. Zelf lees je dan de digitale krant zoals je gewend bent via de mobiele app of op hln.be. Zo blijf je gewoon op de hoogte, waar je ook bent. Je kunt jouw vakantieonderbreking eenvoudig doorgeven door in te loggen met je persoonlijke account op hln.be.
  Nadat je een HLN-abonnement hebt aangevraagd, ontvang je een welkomstmail waarin je (abonnements)gegevens worden bevestigd. Met de informatie in deze e-mail kun je vervolgens online een HLN-account aanmaken. Dit account heb je nodig om gebruik te maken van alle abonnee voordelen, maar ook om je (abonnements)gegevens te wijzigen. Doe je dit liever telefonisch? Dan kun je natuurlijk ook altijd bellen met de klantenservice van Het Laatste Nieuws.